Projekter

PROJEKTER

ALCHEMY DATABASE


Alchemy er en speciel udviklede database, som blev lavet til lynhurtige søgninger i CAD tegninger og andre billede formater


Den billede dokumentation der var opbevaret i denne database indeholdte personfølsomme data. Alle de ikke relevante kunder skulle slettes fra databasen og databasen skulle genbygges så man bevarede hastigheden og diskpladsen blev reduceret.

Databasen indeholdte 550.000 dokumenter fordelt på 70 interne databaser og der skulle slettes 125.000 dokumenter.


Der er en mulighed for at slette dokumenter enkelt vis igennem GUIen, men der er ikke en 'masse-slet' funktion.

Kunden havde lister med de 125.000 dokumenter der skulle slettes. Disse lister brugte jeg til at skabe nogle specielle kommando linjer som simullerede sletning af filer.


Kunden vurderede de sparede ca. 300 mandetimer

DRIFT OPTIMERING


Optimering af arbejdsprocesser er altid intressant set fra et forretningsmæssigt synspunkt, og meget ofte kan et specielt udviklede standalone system løse denne opgave.


Jeg har lavet adskillige programmer til reducering af proces tid i forbindelse med en arbejdsopgave.

Det har typisk været en manuel og meget rutinepræget proces på PCen, hvor der ikke har fantes et system, som kunne løse det opgave elektronisk, eller systemet har været for dyrt i indkøb i forhold til den besparelse der kunne opnås.


Processer der b.la. er blevet optimeret:

  • Overførelse af data til FTP server
  • Sammenligning af dokumenter for forskelligheder
  • Modificering og redigering af PDF filer
  • Sagsregistrering og indtasning af søgeoplysninger til database
  • Udsendelse af informationsmails
  • Registrering og indeksering af scannede dokumenter

STATISTIK PROGRAM


Data er ikke særlig intressante eller relevante, hvis de præsenteres forkert, eller i format som ikke passe til det man gerne vil måle på.


Udviklede program som henter data fra et lagerstyringssystem. Systemet har 2 program flader, en som viser live data, i form af tilgang til lageret, antal workordre i dag og et estimeret tal for hvormange worordre der vil blive skab i indeværende måned.


Den anden del af programmet, bliver brugt til at trække data ud omkring b.la. en kundes historik i forhold til hvor mange ordre de har haft per måned, antal ender per ordre, mm. Disse data bliver brugt af kundeservice i forbindelse med status møde.

Man kan også trække data omkring tilgang/afgang på lageret, som bliver brugt at regnskabsafdelingen, til rapportering og beregning af bonus til sælgerne.

De generelle data omkring lagerbeholdningen og ordre antal, bliver også brugt af driftchefen i det daglige arbejde med koordinering af ressourcer.

Peter Scheffman

Billesborgvej 43B

4600 Køge

CVR: 16614343

Kontakt mig

  Tel: +45 2173 7973

PROFILE

 

få mere ud af dine ressourcer med en specielt løsning fra PSC IT-Dev.

© Copyright 2015. All Rights Reserved.